Zien: dit is de eerste jurk van Chantal Janzen voor het Eurovisie Songfestival

Zien: dit is de eerste jurk van Chantal Janzen voor het Eurovisie Songfestival

Voor het Songfestival in Rotterdam, volgende maand, heeft Chantal Janzen maar liefst vier jurken nodig. Een simpele black dress uit de sale is uit den boze en dus heeft ze de hulp ingeschakeld van modeontwerpers David Laport en Claes Iversen. Die laatste had vandaag weer een doorpas-sessie met Chantal en Aran was er bij.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: dit is de eerste jurk van <em>Chantal Janzen</em> voor het Eurovisie Songfestival Voor het Songfestival in Rotterdam, volgende maand, heeft Chantal Janzen maar liefst vier jurken nodig. Een simpele black dress uit de sale is uit den boze en dus heeft ze de hulp ingeschakeld van modeontwerpers David Laport en Claes Iversen. Die laatste had vandaag weer een doorpas-sessie met Chantal en Aran was er bij. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Wil je meer lezen over de voorbereidingen van het Songfestival? Kijk op DeDag.nl! Bekijk ook Chantal Janzen kickt op foutjes op het podium :"Red je reet maar" (Road to Rotterdam) Bekijk deze video » Bekijk akoestische versie van songfestival nummer Hooverphonic - The Wrong Place (België) Bekijk deze video »
TV :
Zien: dit is de eerste jurk van Chantal Janzen voor het Eurovisie Songfestival

Wil je meer lezen over de voorbereidingen van het Songfestival? Kijk op DeDag.nl!


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit is de eerste jurk van Chantal Janzen voor het Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier