Op1 gemist? Genocide in Srebrenica wordt na jaren nog steeds ontkend

Op1 gemist? Genocide in Srebrenica wordt na jaren nog steeds ontkend

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Genocide</em> in <em>Srebrenica</em> wordt na jaren nog steeds <em>ontkend</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv. Srebrenica-overlevende Alma praat tijdens Op1 over het belang van de film Quo Vadis, Aida?. Volgens Alma zijn we vergeten waar het in Srebrenica echt om gaat, de genocide die nooit is opgehouden. Nog steeds wordt de genocide door velen ontkend en daar moet een einde aan komen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Genocide in Srebrenica wordt na jaren nog steeds ontkend

Srebrenica-overlevende Alma praat tijdens Op1 over het belang van de film Quo Vadis, Aida?. Volgens Alma zijn we vergeten waar het in Srebrenica echt om gaat, de genocide die nooit is opgehouden. Nog steeds wordt de genocide door velen ontkend en daar moet een einde aan komen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Genocide in Srebrenica wordt na jaren nog steeds ontkend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier