Michael van Gerwen heeft nieuwtje voor Arjan van der Giessen: "Had je niet gezien hè?"

Michael van Gerwen heeft nieuwtje voor Arjan van der Giessen: "Had je niet gezien hè?"

Michael van Gerwen blikte na afloop van zijn wedstrijd tegen José de Sousa tevreden terug bij Arjan van der Giessen. De Nederlander wilde eigenlijk een nog ruimere overwinning boeken, maar dat zat er - vooral doordat hij zelf een paar dubbels miste - niet in. De scorende power was er echter wél, en MVG had zelfs nog een nieuwtje: hij speelde met nieuwe darts. "Dat had je niet gezien, hè?" grapt hij tegen Van der Giessen.

Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder.

<em>Michael van Gerwen</em> heeft nieuwtje voor Arjan van der Giessen: &quot;Had je niet gezien hè?&quot; Michael van Gerwen blikte na afloop van zijn wedstrijd tegen José de Sousa tevreden terug bij Arjan van der Giessen. De Nederlander wilde eigenlijk een nog ruimere overwinning boeken, maar dat zat er - vooral doordat hij zelf een paar dubbels miste - niet in. De scorende power was er echter wél, en MVG had zelfs nog een nieuwtje: hij speelde met nieuwe darts. "Dat had je niet gezien, hè?" grapt hij tegen Van der Giessen. Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder. Bekijk ook Premier League Darts: Michael van Gerwen verslaat Glen Durrant ondanks matig spel ruim Bekijk deze video » Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt spannende partij tegen Gary Anderson Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen heeft nieuwtje voor Arjan van der Giessen: "Had je niet gezien hè?"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen heeft nieuwtje voor Arjan van der Giessen: "Had je niet gezien hè?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier