Britt Dekker zit dankzij Martien Meiland in Wie van de 3: "Dan doe ik sowieso mee!"

Britt Dekker zit dankzij Martien Meiland in Wie van de 3: "Dan doe ik sowieso mee!"

Britt Dekker en Martien Meiland zijn de nieuwe Geer & Goor, maar dan op SBS6. In Wie van de 3 bewijzen ze al tijden hun chemie en binnenkort is ook de nieuwe spelshow First & Last te zien. Britt vertelt bij Beau dat ze bij Wie van de 3 dit dankzij Martien: "Als Martien het doet, doe ik sowieso mee!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Britt Dekker</em> zit dankzij Martien Meiland in <em>Wie van de 3</em>: &quot;Dan doe ik sowieso mee!&quot; Britt Dekker en Martien Meiland zijn de nieuwe Geer & Goor, maar dan op SBS6. In Wie van de 3 bewijzen ze al tijden hun chemie en binnenkort is ook de nieuwe spelshow First & Last te zien. Britt vertelt bij Beau dat ze bij Wie van de 3 dit dankzij Martien: "Als Martien het doet, doe ik sowieso mee!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 21 april terugkijken bij Gids.tv. Geen eerste, geen laatsteVolgens Britt stelde Martien bij Talpa voor om Wie van de 3 terug te brengen op televisie en toen Britt werd gevraagd, kon ze geen nee zeggen. Het tweetal vertelt ook uitgebreid over het nieuwe First & Last. Dat spel wordt gespeeld volgens een simpel principe: je mag geen eerste én geen laatste worden, want dan val je af. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. De nieuwe spelshow First & Last is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Britt Dekker zit dankzij Martien Meiland in Wie van de 3: "Dan doe ik sowieso mee!"

Geen eerste, geen laatste
Volgens Britt stelde Martien bij Talpa voor om Wie van de 3 terug te brengen op televisie en toen Britt werd gevraagd, kon ze geen nee zeggen. Het tweetal vertelt ook uitgebreid over het nieuwe First & Last. Dat spel wordt gespeeld volgens een simpel principe: je mag geen eerste én geen laatste worden, want dan val je af.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

De nieuwe spelshow First & Last is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker zit dankzij Martien Meiland in Wie van de 3: "Dan doe ik sowieso mee!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier