I Can See Your Voice: is deze stem van een ex van Fred van Leer? ‘Ik word rood!’

I Can See Your Voice: is deze stem van een ex van Fred van Leer? ‘Ik word rood!’

Fred van Leer zorgt in I Can See Your Voice voor een nogal bijzonder moment. Hij weet namelijk zeker dat een bepaalde stem niet bij de kandidaat past, maar de stylist doet nogal mysterieus over hoe hij aan deze informatie komt…

Lees verder onder de video.

<em>I Can See Your Voice</em>: is deze stem van een ex van Fred van Leer? ‘Ik word rood!’ Fred van Leer zorgt in I Can See Your Voice voor een nogal bijzonder moment. Hij weet namelijk zeker dat een bepaalde stem niet bij de kandidaat past, maar de stylist doet nogal mysterieus over hoe hij aan deze informatie komt… Lees verder onder de video. Fred van Leer wordt steeds ongemakkelijker“Ik herken deze stem. En ik ken deze man niet, maar die stem wel. Dus die man en die stem kloppen niet bij elkaar”, ratelt Fred, die toegeeft dat de persoon bij wie deze stem hoort weleens voor hem heeft gezongen. Fred wordt ondertussen steeds roder en ongemakkelijker. “We willen natuurlijk weten welke ex van Fred van de 385 dat nou is!”, aldus presentator Carlo Boszhard. Bekijk de beelden het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf donderdag 22 april om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen I Can See Your Voice start 22 april: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Beau gemist? Carlo Boszhard en Marieke Elsinga over I Can See Your Voice Bekijk deze video »

Fred van Leer wordt steeds ongemakkelijker
“Ik herken deze stem. En ik ken deze man niet, maar die stem wel. Dus die man en die stem kloppen niet bij elkaar”, ratelt Fred, die toegeeft dat de persoon bij wie deze stem hoort weleens voor hem heeft gezongen. Fred wordt ondertussen steeds roder en ongemakkelijker. “We willen natuurlijk weten welke ex van Fred van de 385 dat nou is!”, aldus presentator Carlo Boszhard.

Bekijk de beelden het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice in de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf donderdag 22 april om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice: is deze stem van een ex van Fred van Leer? ‘Ik word rood!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier