Vanavond in Pak de Macht: tijd om de schuldenindustrie aan te pakken

Vanavond in Pak de Macht: tijd om de schuldenindustrie aan te pakken

Tim Hofman vindt het tijd om over de schuldenindustrie te praten. Hier wordt namelijk heel veel geld verdiend over de rug van mensen die het al zwaar hebben. Het is tijd om te kijken wie binnen dit verhaal nou de macht hebben en om dit te veranderen.

Bekijk het fragment van Pak De Macht in de video hieronder.

Pak De Macht is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak De Macht terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Pak de Macht</em>: tijd om de schuldenindustrie aan te pakken Tim Hofman vindt het tijd om over de schuldenindustrie te praten. Hier wordt namelijk heel veel geld verdiend over de rug van mensen die het al zwaar hebben. Het is tijd om te kijken wie binnen dit verhaal nou de macht hebben en om dit te veranderen. Bekijk het fragment van Pak De Macht in de video hieronder. Pak De Macht is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak De Macht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pak De Macht: ‘China gebruikt panda’s voor politiek en diplomatie’ Bekijk deze video » Zien: Oeigoerse Alerk wil gesprek met Chinese ambassadeur Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Pak de Macht: tijd om de schuldenindustrie aan te pakken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier