I Can See Your Voice: Myrthe (19) blaast de jury omver

I Can See Your Voice: Myrthe (19) blaast de jury omver

Wie kan er zingen als een nachtegaal? En wie als een kraai? Dat is de grote vraag in het programma I Can See Your Voice.

Lees verder onder de video.

<em>I Can See Your Voice</em>: Myrthe (19) blaast de jury omver Wie kan er zingen als een nachtegaal? En wie als een kraai? Dat is de grote vraag in het programma I Can See Your Voice. Lees verder onder de video. Kan Marieke Elsinga belabberde score verbeteren?De 19-jarige Myrthe weet de jury enorm te verrassen. Ze zingt haar versie van het lied 'If The World Was Ending'. Marieke Elsinga wil haar zelfs vragen om de volgende ochtend te zingen op de radio. Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. I Can See Your Voice: Edsilia Rombley en Danny de Munk zijn nieuwe panelleden Bekijk deze video » Marieke Elsinga over nieuw seizoen I Can See Your Voice: "Vanaf 22 april op RTL4" Bekijk deze video »
Entertainment :
I Can See Your Voice: Myrthe (19) blaast de jury omver

Kan Marieke Elsinga belabberde score verbeteren?
De 19-jarige Myrthe weet de jury enorm te verrassen. Ze zingt haar versie van het lied 'If The World Was Ending'. Marieke Elsinga wil haar zelfs vragen om de volgende ochtend te zingen op de radio.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice: Myrthe (19) blaast de jury omver of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier