Ilja Gort vertelt in Op1 over mislukte wijnoogst in Frankrijk: "Pats, boem, dood"

Ilja Gort vertelt in Op1 over mislukte wijnoogst in Frankrijk: "Pats, boem, dood"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 april terugkijken bij Gids.tv.

De wijnoogst in Frankrijk loopt dit jaar uit op een regelrechte catastrofe door nachtvorst. Wijnboer en -kenner Ilja Gort, die zelf een boerderij in Frankrijk heeft, vertelt erover bij Op1. Volgens hem zijn de gevolgen van de nachtvorst "verschrikkelijk" voor de wijnindustrie. Hij legt uitgebreid uit wat de precieze gevolgen van nachtvorst zijn. "Pats, boem, dood."

<em>Ilja Gort</em> vertelt in <em>Op1</em> over mislukte wijnoogst in Frankrijk: &quot;Pats, boem, dood&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 april terugkijken bij Gids.tv. De wijnoogst in Frankrijk loopt dit jaar uit op een regelrechte catastrofe door nachtvorst. Wijnboer en -kenner Ilja Gort, die zelf een boerderij in Frankrijk heeft, vertelt erover bij Op1. Volgens hem zijn de gevolgen van de nachtvorst "verschrikkelijk" voor de wijnindustrie. Hij legt uitgebreid uit wat de precieze gevolgen van nachtvorst zijn. "Pats, boem, dood." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ilja Gort vertelt in Op1 over mislukte wijnoogst in Frankrijk: "Pats, boem, dood"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ilja Gort vertelt in Op1 over mislukte wijnoogst in Frankrijk: "Pats, boem, dood" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier