Máxima in Jeugdjournaal: ‘Niet kunnen sporten was uitdaging voor de prinsessen’

Máxima in Jeugdjournaal: ‘Niet kunnen sporten was uitdaging voor de prinsessen’

Kijk hier hoe koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Koningsspelen openen.

Vandaag hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Koningsspelen geopend, om het sporten op de basisscholen te promoten. En het koningspaar gaf ook een interview aan het Jeugdjournaal, zij vertelden hoe hun dochters prinsessen Amalia, Alexia en Ariane het niet kunnen sporten in coronatijd hebben beleefd.

Lees verder onder de video.

Máxima in <em>Jeugdjournaal</em>: ‘Niet kunnen sporten was uitdaging voor de prinsessen’ Kijk hier hoe koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Koningsspelen openen. Vandaag hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Koningsspelen geopend, om het sporten op de basisscholen te promoten. En het koningspaar gaf ook een interview aan het Jeugdjournaal, zij vertelden hoe hun dochters prinsessen Amalia, Alexia en Ariane het niet kunnen sporten in coronatijd hebben beleefd. Lees verder onder de video. Prinsessen renden naar het hockeyveld toen het weer mocht“Het was een uitdaging. Als ze niet konden hockeyen dan was het wel een issue maar dat hebben we samen opgepakt”, vertelt Máxima. “Godzijdank met digitale middelen hebben we ook apps waarmee we echt kleine work-outs konden doen. Toen er weer gehockeyd mocht worden renden ze naar het hockeyveld. Ze vonden het zo mooi om hun vriendinnen te zien. En zelf echt wandelen, met honden, hoofd leeghouden, echt natuur zien, even frisse lucht, zo belangrijk.” Bekijk het interview van koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij het Jeugdjournaal in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugsjournaal terugkijken bij Gids.tv. Video: Koningsspelen geopend door Willem-Alexander en Máxima Bekijk deze video » Koningsspelen: Rico Verhoeven doet [email protected] workout Bekijk deze video »
Royals :
Máxima in Jeugdjournaal: ‘Niet kunnen sporten was uitdaging voor de prinsessen’

Prinsessen renden naar het hockeyveld toen het weer mocht
“Het was een uitdaging. Als ze niet konden hockeyen dan was het wel een issue maar dat hebben we samen opgepakt”, vertelt Máxima. “Godzijdank met digitale middelen hebben we ook apps waarmee we echt kleine work-outs konden doen. Toen er weer gehockeyd mocht worden renden ze naar het hockeyveld. Ze vonden het zo mooi om hun vriendinnen te zien. En zelf echt wandelen, met honden, hoofd leeghouden, echt natuur zien, even frisse lucht, zo belangrijk.”

Bekijk het interview van koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij het Jeugdjournaal in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugsjournaal terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Máxima in Jeugdjournaal: ‘Niet kunnen sporten was uitdaging voor de prinsessen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier