Video: India is de controle over het coronavirus kwijt

Video: India is de controle over het coronavirus kwijt

India is de controle kwijt over het coronavirus, het wordt de ergste uitbraak ter wereld genoemd. Vorig jaar was er in het land nog sprake van een strenge lockdown waardoor India het virus redelijk onder de duim had. Het land is gestart met vaccineren, maar in amper drie maanden tijd, heeft het virus massaal om zich heen gegrepen. RTLZ legt uit hoe dat heeft kunnen gebeuren.

Bekijk de video van RTLZ hieronder.

Video: <em>India</em> is de controle over het <em>coronavirus</em> kwijt India is de controle kwijt over het coronavirus, het wordt de ergste uitbraak ter wereld genoemd. Vorig jaar was er in het land nog sprake van een strenge lockdown waardoor India het virus redelijk onder de duim had. Het land is gestart met vaccineren, maar in amper drie maanden tijd, heeft het virus massaal om zich heen gegrepen. RTLZ legt uit hoe dat heeft kunnen gebeuren. Bekijk de video van RTLZ hieronder. Bekijk ook Marieke Smits over persconferentie 20 april: "Terrassen en winkels mogelijk weer open" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer (22 april) over de ontwikkelingen rondom het coronavirus Bekijk deze video » Kijk LIVE: EMA komt met nieuw oordeel over coronavaccin AstraZeneca Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: India is de controle over het coronavirus kwijt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: India is de controle over het coronavirus kwijt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier