Beau gemist? Dave von Raven (The Kik) zingt Testament van Boudewijn de Groot

Beau gemist? Dave von Raven (The Kik) zingt Testament van Boudewijn de Groot

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Boudewijn de Groot heeft aangekondigd dat hij stopt met optreden. Daarom kwam Dave von Raven van The Kik vrijdagavond bij Beau met een bijzonder eerbetoon aan de zanger. Dave zingt live Testament van De Groot en wordt begeleid door Arjan Spies.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Dave von Raven (The Kik) zingt <em>Testament</em> van Boudewijn de Groot Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Boudewijn de Groot heeft aangekondigd dat hij stopt met optreden. Daarom kwam Dave von Raven van The Kik vrijdagavond bij Beau met een bijzonder eerbetoon aan de zanger. Dave zingt live Testament van De Groot en wordt begeleid door Arjan Spies. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Dave von Raven (The Kik) zingt Testament van Boudewijn de Groot


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Dave von Raven (The Kik) zingt Testament van Boudewijn de Groot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier