Zien: Tijger zet Chinees dorpje op stelten en verwondt een vrouw

Zien: Tijger zet Chinees dorpje op stelten en verwondt een vrouw

Een Siberische tijger zette zo'n 10 uur lang het noordoostelijke Chinese dorpje Linhu op stelten, dichtbij de grens met Rusland. Het dier verwondde één dorpeling en gooide zichzelf tegen een auto aan. Bekijk de beelden hieronder.

Enkele operaties
Lokale autoriteiten gaven inwoners de opdracht om in huis te blijven. Vrijdagnacht werd het dier buiten bewustzijn gebracht met vier pijlen gevuld met slaapmiddel. "De tijger is overgebracht naar een opvangplek voor wilde dieren in de buurt, de gewonde vrouw is er nu goed aan toe - na enkele operaties aan haar gewonde schouder. Waar het dier vandaan kwam, is nog niet bekend", meldt NOS.

Bekijk hieronder de beelden van de loslopende Siberische tijger in China.

Zien: Tijger zet Chinees dorpje op stelten en verwondt een vrouw Een Siberische tijger zette zo'n 10 uur lang het noordoostelijke Chinese dorpje Linhu op stelten, dichtbij de grens met Rusland. Het dier verwondde één dorpeling en gooide zichzelf tegen een auto aan. Bekijk de beelden hieronder. Enkele operatiesLokale autoriteiten gaven inwoners de opdracht om in huis te blijven. Vrijdagnacht werd het dier buiten bewustzijn gebracht met vier pijlen gevuld met slaapmiddel. "De tijger is overgebracht naar een opvangplek voor wilde dieren in de buurt, de gewonde vrouw is er nu goed aan toe - na enkele operaties aan haar gewonde schouder. Waar het dier vandaan kwam, is nog niet bekend", meldt NOS. Bekijk hieronder de beelden van de loslopende Siberische tijger in China. Bekijk ook Video: Koningsspelen geopend door Willem-Alexander en Máxima Bekijk deze video » Video: Mensen rennen verward rond na ziekenhuisbrand in Bagdad Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tijger zet Chinees dorpje op stelten en verwondt een vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier