Video: de nieuwsfoto van de week is gekozen door Hanneke Mentel in Buitenhof

Video: de nieuwsfoto van de week is gekozen door Hanneke Mentel in Buitenhof

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 25 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Video: de nieuwsfoto van de week is gekozen door Hanneke Mentel in <em>Buitenhof</em> Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 25 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Hanneke Mantel koos deze week in Buitenhof de nieuwsfoto van de week. Het is een foto die afgelopen woensdag (21 april) is gemaakt in India. "Wat mij betreft is dit echt zo'n foto die je één seconde ziet en die direct je aandacht grijpt." De foto is gemaakt door Adnan Abidi. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: de nieuwsfoto van de week is gekozen door Hanneke Mentel in Buitenhof

Hanneke Mantel koos deze week in Buitenhof de nieuwsfoto van de week. Het is een foto die afgelopen woensdag (21 april) is gemaakt in India. "Wat mij betreft is dit echt zo'n foto die je één seconde ziet en die direct je aandacht grijpt." De foto is gemaakt door Adnan Abidi.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: de nieuwsfoto van de week is gekozen door Hanneke Mentel in Buitenhof of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier