Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Deze Quiz Is Voor Jou: Romano reageert ontroerend op prijs voor therapie na hersenletsel Bekijk deze video » Deze week spelen de duo's Frank Dane & Jelte van der Goot (radio) en Anita Witzier & Irene Moors (tv) om zoveel mogelijk geld te verdienen om Romano te helpen bij zijn proces om weer te kunnen lopen. ComaRomano kreeg in 2018 een ernstig ongeluk met zijn scooter. Hij belandde vier maanden in coma en kon helemaal niets meer. Inmiddels heeft hij weer leren eten, praten en zelfstandig ademen. RobotsHij kan niet meer lopen en fysiotherapie kan hem hierbij niet helpen. De familie heeft een behandeling in Antwerpen gevonden die met speciale robots hem kunnen laten bewegen. Geld opRomano is door een crowdfunding drie maanden geholpen in België, maar inmiddels is al het geld op en heeft hij eigenlijk nog tien maanden therapie nodig om weer meer te kunnen lopen. Dit kost 3000 euro per maand. Over dit programmaIn Deze quiz is voor jou spelen twee duo's van BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. De persoon die verrast wordt is op bezoek bij de persoon die het geregeld heeft en dan gaat plots de tv aan met het goede nieuws van Linda de Mol... Deze Quiz is voor Jou gemist? Frank wint prachtig bedrag Bekijk deze video » Deze quiz is voor jou: Marije Knevel onthult waarom ze een team vormt met Remco Veldhuis Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week spelen de duo's Frank Dane & Jelte van der Goot (radio) en Anita Witzier & Irene Moors (tv) om zoveel mogelijk geld te verdienen om Romano te helpen bij zijn proces om weer te kunnen lopen.

Coma
Romano kreeg in 2018 een ernstig ongeluk met zijn scooter. Hij belandde vier maanden in coma en kon helemaal niets meer. Inmiddels heeft hij weer leren eten, praten en zelfstandig ademen.

Robots
Hij kan niet meer lopen en fysiotherapie kan hem hierbij niet helpen. De familie heeft een behandeling in Antwerpen gevonden die met speciale robots hem kunnen laten bewegen.

Geld op
Romano is door een crowdfunding drie maanden geholpen in België, maar inmiddels is al het geld op en heeft hij eigenlijk nog tien maanden therapie nodig om weer meer te kunnen lopen. Dit kost 3000 euro per maand.

Over dit programma
In Deze quiz is voor jou spelen twee duo's van BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. De persoon die verrast wordt is op bezoek bij de persoon die het geregeld heeft en dan gaat plots de tv aan met het goede nieuws van Linda de Mol...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Deze quiz is voor jou

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze Quiz is voor Jou of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier