Video: heeft Rein van Gastel (MAFS) een nieuwe liefde?

Video: heeft Rein van Gastel (MAFS) een nieuwe liefde?

Rein van Gastel, bekend vanwege zijn deelname aan Married At First Sight, doet goed zijn best om een beetje in de aandacht te blijven en is behoorlijk actief op Instagram, waar hij zijn fans bedient van filmpjes, live-vragensessies en, al dan niet gesponsorde, foto's. Waar ze uiteraard vooral benieuwd naar zijn is of hij, na zijn scheiding van Danny, inmiddels alweer nieuw liefdesgeluk heeft gevonden. Naar aanleiding van die vraag laat de Haarlemmer weten: "Ik heb leuk contact met iemand en we hebben het heel gezellig. Voor de rest zie ik wel hoe het gaat lopen."

Bekijk de video, die Rein op Instagram plaatste, hieronder. De vraag over zijn veelbesproken liefdesleven heeft hij uiteraard expres voor het laatst bewaard.

Video: heeft Rein van Gastel (<em>MAFS</em>) een nieuwe liefde? Rein van Gastel, bekend vanwege zijn deelname aan Married At First Sight, doet goed zijn best om een beetje in de aandacht te blijven en is behoorlijk actief op Instagram, waar hij zijn fans bedient van filmpjes, live-vragensessies en, al dan niet gesponsorde, foto's. Waar ze uiteraard vooral benieuwd naar zijn is of hij, na zijn scheiding van Danny, inmiddels alweer nieuw liefdesgeluk heeft gevonden. Naar aanleiding van die vraag laat de Haarlemmer weten: "Ik heb leuk contact met iemand en we hebben het heel gezellig. Voor de rest zie ik wel hoe het gaat lopen." Bekijk de video, die Rein op Instagram plaatste, hieronder. De vraag over zijn veelbesproken liefdesleven heeft hij uiteraard expres voor het laatst bewaard. Bekijk ook Married At First Sight: Rein wilde met Danny getrouwd blijven Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: heeft Rein van Gastel (MAFS) een nieuwe liefde? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier