Sterren Op Het Doek: Hadewych Minis had groot portret ongemakkelijk gevonden

Sterren Op Het Doek: Hadewych Minis had groot portret ongemakkelijk gevonden

Hadewych Minis voelt toch wel wat zenuwen in Sterren Op Het Doek als het moment van de onthulling van de portretten nabij is. Er is in ieder geval een ding wat ze heel erg fijn vindt, de formaten van de kunstwerken. “Zo’n heel groot schilderij van jezelf, daar had ik me ongemakkelijk bij gevoeld, dus dit vind ik wel fijne formaten”, aldus de actrice.

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Hadewych Minis had groot portret ongemakkelijk gevonden Hadewych Minis voelt toch wel wat zenuwen in Sterren Op Het Doek als het moment van de onthulling van de portretten nabij is. Er is in ieder geval een ding wat ze heel erg fijn vindt, de formaten van de kunstwerken. “Zo’n heel groot schilderij van jezelf, daar had ik me ongemakkelijk bij gevoeld, dus dit vind ik wel fijne formaten”, aldus de actrice. Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV