Spoiler: dit is het geslacht van de baby van Maxime Meiland

Spoiler: dit is het geslacht van de baby van Maxime Meiland

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Vanavond was het eindelijk zover: in de aflevering van Chateau Meiland werd het geslacht van de baby van Maxime Meiland en haar Leroy bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Spoiler: dit is het geslacht van de baby van <em>Maxime Meiland</em> Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Vanavond was het eindelijk zover: in de aflevering van Chateau Meiland werd het geslacht van de baby van Maxime Meiland en haar Leroy bekendgemaakt. Tekst gaat verder onder de video. "Ik zei het toch!"Maxime heeft een heerlijke taart gekocht om het geslacht van haar baby bekend te maken. Alleen wordt ze niet zo blij van de taart. "Het is gewoon een slagroomtaart. (...) Ik ga daar nooit meer heen, naar die bakker." Nadat Martien de slingers heeft opgehangen, wordt het toch nog een feest. En het feest barst helemaal los als blijkt dat de kleine spruit een meisje is. Martien wist het eigenlijk al: "Ik zei het toch!" Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Spoiler: dit is het geslacht van de baby van Maxime Meiland

"Ik zei het toch!"
Maxime heeft een heerlijke taart gekocht om het geslacht van haar baby bekend te maken. Alleen wordt ze niet zo blij van de taart. "Het is gewoon een slagroomtaart. (...) Ik ga daar nooit meer heen, naar die bakker." Nadat Martien de slingers heeft opgehangen, wordt het toch nog een feest. En het feest barst helemaal los als blijkt dat de kleine spruit een meisje is. Martien wist het eigenlijk al: "Ik zei het toch!"

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spoiler: dit is het geslacht van de baby van Maxime Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier