You'll never walk alone gemist? Bekijk hier de hele uitzending

You'll never walk alone gemist? Bekijk hier de hele uitzending

You'll never walk alone gemist? Bekijk hier de hele uitzending Als marinier Cas van Bakel (34) kanker blijkt te hebben, besluiten zijn maten hun poging het wereldrecord speedmars te verbreken aan hem op te dragen. In deze documentaire is hun ontroerende strijd van dichtbij te zien. KrachtmetingEen team van 22 getrainde mariniers gaat de krachtmeting van hun leven aan: het wereldrecord speedmars op marathonafstand aanvallen. Dat betekent dat ze in legeruniform, met 18 kilo bepakking, zo snel mogelijk 42 km moeten afleggen. GeldNog veel belangrijker dan een nieuw wereldrecord is dat ze hiermee geld op willen halen voor zieke kameraden die aan kanker lijden. Net als hun goede vriend en maat Cas van Bakel. InspirerenEen verhaal over onmenselijke prestaties, over kameraadschap, maar vooral over een militair die onoverwinnelijk leek: Cas, die met zijn doorzettingsvermogen zijn maten wist te inspireren een onmogelijke uitdaging aan te gaan. Even Tot Hier: Ode aan Bibian Mentel: ''Koningin van optimisme!'' Bekijk deze video » Humberto gemist? Thijs Kroezen zette bijzondere tattoo voor Bibian Mentel Bekijk deze video » Video: Peaky Blinders-actrice Helen McCrory overleden aan gevolgen van kanker Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Als marinier Cas van Bakel (34) kanker blijkt te hebben, besluiten zijn maten hun poging het wereldrecord speedmars te verbreken aan hem op te dragen. In deze documentaire is hun ontroerende strijd van dichtbij te zien.

Krachtmeting
Een team van 22 getrainde mariniers gaat de krachtmeting van hun leven aan: het wereldrecord speedmars op marathonafstand aanvallen. Dat betekent dat ze in legeruniform, met 18 kilo bepakking, zo snel mogelijk 42 km moeten afleggen.

Geld
Nog veel belangrijker dan een nieuw wereldrecord is dat ze hiermee geld op willen halen voor zieke kameraden die aan kanker lijden. Net als hun goede vriend en maat Cas van Bakel.

Inspireren
Een verhaal over onmenselijke prestaties, over kameraadschap, maar vooral over een militair die onoverwinnelijk leek: Cas, die met zijn doorzettingsvermogen zijn maten wist te inspireren een onmogelijke uitdaging aan te gaan.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op You'll never walk alone gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier