Uniek: Prinsessen krijgen mircofoon op tijdens Koningsdag: "We gaan ze continu horen"

Uniek: Prinsessen krijgen mircofoon op tijdens Koningsdag: "We gaan ze continu horen"

De Koninklijke familie gaat vandaag de deur uit om de verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren in Eindhoven, maar vanwege de coronamaatregelen zijn er nog geen afgeladen pleinen en volle straten. In plaatst daarvan gaat het vorstenhuis naar de High Tech Campus voor een digitale uitzending. De drie prinsessen krijgen een mircofoon op tijdens Koningsdag en dat is heel uniek. Bekijk het WNL-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Uniek: <em>Prinsessen</em> krijgen <em>mircofoon</em> op tijdens Koningsdag: &quot;We gaan ze continu horen&quot; De Koninklijke familie gaat vandaag de deur uit om de verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren in Eindhoven, maar vanwege de coronamaatregelen zijn er nog geen afgeladen pleinen en volle straten. In plaatst daarvan gaat het vorstenhuis naar de High Tech Campus voor een digitale uitzending. De drie prinsessen krijgen een mircofoon op tijdens Koningsdag en dat is heel uniek. Bekijk het WNL-fragment hieronder. Lees verder onder de video. "We kunnen alles horen""Ze krijgen allemaal mircofoontjes op vandaag, dus we gaan ze continu horen", vertelt Jeroen Snel bij WNL. Zo kun je goed horen of ze iets wel of niet leuk vinden. Bekijk hierboven het fragment met koningshuisdeskundige Jan-Kees Emmer en presentator van Blauw Bloed Jeroen Snel over Koningsdag 2021. Bekijk ook Koningsdag 2021: Wilhelmus wordt gespeeld en gezongen voor Willem-Alexander Bekijk deze video » Mark Rutte feliciteert koning Willem-Alexander: "Feestelijke dag gewenst" (WNL) Bekijk deze video »
TV :
Uniek: Prinsessen krijgen mircofoon op tijdens Koningsdag: "We gaan ze continu horen"

"We kunnen alles horen"
"Ze krijgen allemaal mircofoontjes op vandaag, dus we gaan ze continu horen", vertelt Jeroen Snel bij WNL. Zo kun je goed horen of ze iets wel of niet leuk vinden. Bekijk hierboven het fragment met koningshuisdeskundige Jan-Kees Emmer en presentator van Blauw Bloed Jeroen Snel over Koningsdag 2021.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV