Terugkijken: Koningsdag 2021 vanuit Eindhoven (Talkshow met prinsessen & quiz)

Terugkijken: Koningsdag 2021 vanuit Eindhoven (Talkshow met prinsessen & quiz)

De koning viert vandaag zijn 54ste verjaardag in Eindhoven. Er was een programma opgezet zonder publiek vanwege het coronavirus, maar met allerlei virtuele ontmoetingen. Het hele gezin was te zien in een talkshow en de koninklijke familie deed ook mee aan een quiz. Je kon alles volgen op dinsdag 27 april vanaf 10.50 uur op NPO 1. Kijk het hier in zijn geheel terug.

Bekijk ook het volledige Koningsdagprogramma op tv en online.

Lees verder onder de video.

Terugkijken: Koningsdag 2021 vanuit Eindhoven (Talkshow met prinsessen & quiz) De koning viert vandaag zijn 54ste verjaardag in Eindhoven. Er was een programma opgezet zonder publiek vanwege het coronavirus, maar met allerlei virtuele ontmoetingen. Het hele gezin was te zien in een talkshow en de koninklijke familie deed ook mee aan een quiz. Je kon alles volgen op dinsdag 27 april vanaf 10.50 uur op NPO 1. Kijk het hier in zijn geheel terug. Bekijk ook het volledige Koningsdagprogramma op tv en online. Lees verder onder de video. The StreamersOm 16.30 uur is er een nationaal proostmoment, en vanaf 20.00 uur kun je online gratis kijken naar een optreden van The Streamers. Deze enorme band is een initiatief van Guus Meeuwis en vanaf Paleis Noordeinde in Den Haag spelen zij voor iedereen in Nederland die het via een livestream volgt. Onder anderen Armin van Buuren, Nick & Simon, Davina Michelle en Maan staan dan op het podium. Koningsdag 2021 was op dinsdag 27 april vanaf 10.50 uur te zien op NPO 1. Bekijk hierboven terug hoe de koning zijn verjaardag in Eindhoven vierde.
Royals :
Terugkijken: Koningsdag 2021 vanuit Eindhoven (Talkshow met prinsessen & quiz)

The Streamers
Om 16.30 uur is er een nationaal proostmoment, en vanaf 20.00 uur kun je online gratis kijken naar een optreden van The Streamers. Deze enorme band is een initiatief van Guus Meeuwis en vanaf Paleis Noordeinde in Den Haag spelen zij voor iedereen in Nederland die het via een livestream volgt. Onder anderen Armin van Buuren, Nick & Simon, Davina Michelle en Maan staan dan op het podium.

Koningsdag 2021 was op dinsdag 27 april vanaf 10.50 uur te zien op NPO 1. Bekijk hierboven terug hoe de koning zijn verjaardag in Eindhoven vierde.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Koningsdag 2021 vanuit Eindhoven (Talkshow met prinsessen & quiz) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV