5 Uur Show: Karin Bloemen uit haar mening in lied: "Zo is Koningsdag niet bedoeld"

5 Uur Show: Karin Bloemen uit haar mening in lied: "Zo is Koningsdag niet bedoeld"

Karin Bloemen opent op Koningsdag de 5 Uur Show met een bijzonder optreden. Karin zingt over Koningsdag zoals hij nu is en daar vindt Karin niets aan, zo zonder feesten.

"Geen vrijmarkt en geen feesten"
De zangeres lijkt de oude Koninginnedagen te missen aan de songtekst te horen: "Geen vrijmarkt en geen feesten. Zo is Koningsdag niet bedoeld", aldus Karin. Bekijk de 5 Uur Show-video met de zingende Karin Bloemen hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

<em>5 Uur Show</em>: <em>Karin Bloemen</em> uit haar mening in lied: &quot;Zo is Koningsdag niet bedoeld&quot; Karin Bloemen opent op Koningsdag de 5 Uur Show met een bijzonder optreden. Karin zingt over Koningsdag zoals hij nu is en daar vindt Karin niets aan, zo zonder feesten. "Geen vrijmarkt en geen feesten"De zangeres lijkt de oude Koninginnedagen te missen aan de songtekst te horen: "Geen vrijmarkt en geen feesten. Zo is Koningsdag niet bedoeld", aldus Karin. Bekijk de 5 Uur Show-video met de zingende Karin Bloemen hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Karin Bloemen gooit roer om en schrijft boek over haken Bekijk deze video » Dinsdag viert De 5 Uur Show Koningsdag met Johan Vlemmix en Karin Bloemen Bekijk deze video »
TV :
5 Uur Show: Karin Bloemen uit haar mening in lied: "Zo is Koningsdag niet bedoeld"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 5 Uur Show: Karin Bloemen uit haar mening in lied: "Zo is Koningsdag niet bedoeld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier