De Vooravond gemist? Femke van Kooten over genante tweets

De Vooravond gemist? Femke van Kooten over genante tweets

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Femke van Kooten over genante tweets Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Femke van Kooten, voormalig Kamerlid, praatte in De Vooravond over het Kamerdebat. ''Je moet als parlement de regering controleren, stelt ze. ''Dit is nu echt het moment om kritisch te zijn, ook als coalitiepartij.'' Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Femke van Kooten over genante tweets

Femke van Kooten, voormalig Kamerlid, praatte in De Vooravond over het Kamerdebat. ''Je moet als parlement de regering controleren, stelt ze. ''Dit is nu echt het moment om kritisch te zijn, ook als coalitiepartij.''

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Femke van Kooten over genante tweets of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier