'Vrijdenker' Inge Bosscha in Op1 over afscheid van geloof: "Gevlucht naar opvanghuis"

'Vrijdenker' Inge Bosscha in Op1 over afscheid van geloof: "Gevlucht naar opvanghuis"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 april terugkijken bij Gids.tv.

Inge Bosscha groeide op in een streng gereformeerd gezin, mar ze besloot uiteindelijk afscheid van haar geloof te nemen. Dat besluit kwam op het moment dat ze in een ongelukkig huwelijk zat en drie maanden zwanger was. "Ik ben toen gevlucht naar een opvanghuis," aldus Inge. Ze wilde haar kindje niet met haar geloof opvoeden.

'Vrijdenker' Inge Bosscha in <em>Op1</em> over afscheid van geloof: &quot;Gevlucht naar <em>opvanghuis</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 april terugkijken bij Gids.tv. Inge Bosscha groeide op in een streng gereformeerd gezin, mar ze besloot uiteindelijk afscheid van haar geloof te nemen. Dat besluit kwam op het moment dat ze in een ongelukkig huwelijk zat en drie maanden zwanger was. "Ik ben toen gevlucht naar een opvanghuis," aldus Inge. Ze wilde haar kindje niet met haar geloof opvoeden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
'Vrijdenker' Inge Bosscha in Op1 over afscheid van geloof: "Gevlucht naar opvanghuis"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 'Vrijdenker' Inge Bosscha in Op1 over afscheid van geloof: "Gevlucht naar opvanghuis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier