Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Oom koningin Máxima overleden"

Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Oom koningin Máxima overleden"

De oom van koningin Máxima is overleden. Dat vertelde Marc van der Linden vanavond in RTL Boulevard.

Marc van der Linden in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Oom koningin Máxima overleden&quot; De oom van koningin Máxima is overleden. Dat vertelde Marc van der Linden vanavond in RTL Boulevard. We hebben het koningspaar en hun drie dochters de afgelopen week weer even gezien op Koningsdag, en vooral Máxima was daarbij goed gestemd en vol energie. Maar op de achtergrond zal ze toch wel wat zorgen hebben gehad. Want haar oom, de broer van haar moeder, was ernstig ziek en is afgelopen donderdag overleden. Dat meldde Marc van der Linden vanavond in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Oom koningin Máxima overleden"

We hebben het koningspaar en hun drie dochters de afgelopen week weer even gezien op Koningsdag, en vooral Máxima was daarbij goed gestemd en vol energie. Maar op de achtergrond zal ze toch wel wat zorgen hebben gehad. Want haar oom, de broer van haar moeder, was ernstig ziek en is afgelopen donderdag overleden. Dat meldde Marc van der Linden vanavond in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Oom koningin Máxima overleden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier