Video: brengt coronabesmetting Kees Tol opnames Beau in gevaar?

Video: brengt coronabesmetting Kees Tol opnames Beau in gevaar?

Kees Tol is besmet geraakt met het coronavirus en dat leidt tot de nodige paniek in Hilversum. Met wie is de vrolijke Volendammer namelijk allemaal in contact geweest de afgelopen week? "Het heeft grote gevolgen voor nogal wat mensen. Onder andere voor Nick en Simon, met wie hij de afgelopen dagen zijn programma over ABBA gepromoot heeft. Die moeten in quarantaine", aldus Evert Santegoeds zondagavond bij Shownieuws.

Beau
Ook zat Tol, met wie het naar omstandigheden gelukkig goed gaat, vorige week aan tafel bij Beau. Moet die nu ook thuis blijven? "Dat hebben we gevraagd aan RTL en die zeggen: we zijn op de hoogte en het heeft onze aandacht", laat de Privé-hoofdredacteur weten. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: brengt coronabesmetting Kees Tol opnames <em>Beau</em> in gevaar? Kees Tol is besmet geraakt met het coronavirus en dat leidt tot de nodige paniek in Hilversum. Met wie is de vrolijke Volendammer namelijk allemaal in contact geweest de afgelopen week? "Het heeft grote gevolgen voor nogal wat mensen. Onder andere voor Nick en Simon, met wie hij de afgelopen dagen zijn programma over ABBA gepromoot heeft. Die moeten in quarantaine", aldus Evert Santegoeds zondagavond bij Shownieuws. BeauOok zat Tol, met wie het naar omstandigheden gelukkig goed gaat, vorige week aan tafel bij Beau. Moet die nu ook thuis blijven? "Dat hebben we gevraagd aan RTL en die zeggen: we zijn op de hoogte en het heeft onze aandacht", laat de Privé-hoofdredacteur weten. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Beau: Nick, Simon en Kees over de ingenieuze muziek van ABBA Bekijk deze video »
TV :
Video: brengt coronabesmetting Kees Tol opnames Beau in gevaar?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: brengt coronabesmetting Kees Tol opnames Beau in gevaar? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier