Mommies in Class aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mommies in Class aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mommies in Class aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: emotionele beelden van Mommies in Class, vanaf dinsdag 4 mei te zien Bekijk deze video » Mommies in Class: Su is getraumatiseerd door jeugd en wil mooie toekomst voor kids Bekijk deze video » Mommies in Class: Chaqila beviel op 15e en woont met familie in crisisopvang Bekijk deze video » In het nieuwe programma Mommies in Class proberen tien jonge moeders voor het eerst in hun leven een diploma te halen. Met de juiste begeleiding durven ze weer te geloven in de toekomst. Na vanavond zijn de volgende afleveringen elke dinsdag om 22:10 uur op NPO 3. AmbitieDe moeders starten samen in de jonge moedersklas op het Zadkine Startcollege in Rotterdam. Hoewel ze allemaal zo hun eigen problemen hebben, delen ze wel het moederschap en de ambitie om verder te komen in hun leven. MentorIn de eerste aflevering ontmoeten de jonge moeders hun mentor Esther, die hen dit schooljaar intensief zal begeleiden. Ook vertellen ze hun verhalen, over het verleden en hoe ze met hun kinderen leven. Toegewijd teamDe jonge moedersklas is er speciaal voor meiden die jong moeder zijn geworden en hopen voor het eerst in hun leven een diploma te halen. Ze krijgen intensieve begeleiding van een toegewijd team docenten en een ervaringsdeskundige mentor, hun kindjes krijgen een plek op de kinderopvang. Zien: Chantal Janzen en Nienke Plas in discussie over het moederschap Bekijk deze video » First & Last: Chantal wil ‘zaad tot zich nemen’ als ze binnen jaar geen baby heeft Bekijk deze video » Spoiler: dit is het geslacht van de baby van Maxime Meiland Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Mommies in Class proberen tien jonge moeders voor het eerst in hun leven een diploma te halen. Met de juiste begeleiding durven ze weer te geloven in de toekomst. Na vanavond zijn de volgende afleveringen elke dinsdag om 22:10 uur op NPO 3.

Ambitie
De moeders starten samen in de jonge moedersklas op het Zadkine Startcollege in Rotterdam. Hoewel ze allemaal zo hun eigen problemen hebben, delen ze wel het moederschap en de ambitie om verder te komen in hun leven.

Mentor
In de eerste aflevering ontmoeten de jonge moeders hun mentor Esther, die hen dit schooljaar intensief zal begeleiden. Ook vertellen ze hun verhalen, over het verleden en hoe ze met hun kinderen leven.

Toegewijd team
De jonge moedersklas is er speciaal voor meiden die jong moeder zijn geworden en hopen voor het eerst in hun leven een diploma te halen. Ze krijgen intensieve begeleiding van een toegewijd team docenten en een ervaringsdeskundige mentor, hun kindjes krijgen een plek op de kinderopvang.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mommies in Class aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier