Beau gemist? Hans Klok zoekt nieuw goocheltalent voor tv-programma

Beau gemist? Hans Klok zoekt nieuw goocheltalent voor tv-programma

Hans Klok is op zoek naar goocheltalent voor een nieuw tv-programma waar hij momenteel aan werkt. Bij Beau stelde hij maandagavond een van de talenten, die zijn sporen overigens al redelijk verdiend heeft, aan het publiek voor: Niek Takens. "Hij is 24 jaar en vooral bekwaam in de kunst van het manipuleren", aldus de illusionist.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Hans Klok zoekt nieuw goocheltalent voor tv-programma Hans Klok is op zoek naar goocheltalent voor een nieuw tv-programma waar hij momenteel aan werkt. Bij Beau stelde hij maandagavond een van de talenten, die zijn sporen overigens al redelijk verdiend heeft, aan het publiek voor: Niek Takens. "Hij is 24 jaar en vooral bekwaam in de kunst van het manipuleren", aldus de illusionist. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Hans Klok zoekt nieuw goocheltalent voor tv-programma


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Hans Klok zoekt nieuw goocheltalent voor tv-programma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV