Dodenherdenking: André van Duin spreekt over Rotterdam (video)

Dodenherdenking: André van Duin spreekt over Rotterdam (video)

André van Duin krijgt dinsdagavond ongeveer vijf tot zes minuten de tijd voor zijn toespraak tijdens de Dodenherdenking op de Dam. De tekst is inmiddels af: "Ik ben er wel tevreden over, ik vind het wel een mooie toespraak", zo laat de presentator en komiek weten.

Rotterdam
Welke onderwerpen zal hij zoal aan gaan snijden? "Ik kom uit Rotterdam dus ik praat over Rotterdam, hoe het daar geweest is. Voor zover ik dat weet, want ik ben natuurlijk van na de oorlog. Dus ik moet het ook hebben van de overlevering." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Dodenherdenking: <em>André van Duin</em> spreekt over Rotterdam (video) André van Duin krijgt dinsdagavond ongeveer vijf tot zes minuten de tijd voor zijn toespraak tijdens de Dodenherdenking op de Dam. De tekst is inmiddels af: "Ik ben er wel tevreden over, ik vind het wel een mooie toespraak", zo laat de presentator en komiek weten. RotterdamWelke onderwerpen zal hij zoal aan gaan snijden? "Ik kom uit Rotterdam dus ik praat over Rotterdam, hoe het daar geweest is. Voor zover ik dat weet, want ik ben natuurlijk van na de oorlog. Dus ik moet het ook hebben van de overlevering." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook André van Duin houdt Dodenherdenking-toespraak op Dam: "Spreek breed publiek aan" (video) Bekijk deze video »
TV :
Dodenherdenking: André van Duin spreekt over Rotterdam (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dodenherdenking: André van Duin spreekt over Rotterdam (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier