Oplichters Aangepakt: blijkt onbekende dode na 25 jaar de vader van zoekende dochter?

Oplichters Aangepakt: blijkt onbekende dode na 25 jaar de vader van zoekende dochter?

Kees van der Spek en zijn team duiken dinsdagavond in een zaak uit 1995, toen langs de ring A10 in Amsterdam een dode man werd gevonden. "Hij was niet meer te identificeren en belandde in een anoniem graf", vertelt de presentator.

Vrouw zoekt al 25 jaar haar vader
25 jaar later is het tijd voor nieuw onderzoek: "Een heel bijzonder onderzoek, met een emotioneel slot. Er blijkt namelijk een vrouw te zijn, die al 25 jaar haar vader zoekt", aldus Van der Spek. Bekijk de fragmenten van Oplichters Aangepakt van vanavond hieronder.

<em>Oplichters Aangepakt</em>: blijkt onbekende dode na 25 jaar de vader van zoekende dochter? Kees van der Spek en zijn team duiken dinsdagavond in een zaak uit 1995, toen langs de ring A10 in Amsterdam een dode man werd gevonden. "Hij was niet meer te identificeren en belandde in een anoniem graf", vertelt de presentator. Vrouw zoekt al 25 jaar haar vader25 jaar later is het tijd voor nieuw onderzoek: "Een heel bijzonder onderzoek, met een emotioneel slot. Er blijkt namelijk een vrouw te zijn, die al 25 jaar haar vader zoekt", aldus Van der Spek. Bekijk de fragmenten van Oplichters Aangepakt van vanavond hieronder. View this post on Instagram A post shared by RTL (@rtl.nl) Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oplichters Aangepakt: Kees maakt zich met handboeien vast aan voortvluchtige Remco Bekijk deze video »

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oplichters Aangepakt: blijkt onbekende dode na 25 jaar de vader van zoekende dochter? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier