Trailer: Oorlogsfilm A Bridge Too Far met Sean Connery dinsdag te zien bij RTL 7

Trailer: Oorlogsfilm A Bridge Too Far met Sean Connery dinsdag te zien bij RTL 7

In 1944 beraamden de geallieerden een plan om een aantal strategisch belangrijke bruggen over de Rijn te veroveren op de Duitsers: Operatie Market Garden. A Bridge Too Far vertelt het verhaal van deze operatie. De basis van Operatie Market Garden was simpel, maar A Bridge Too Far laat zien dat de uitvoering ervan een stuk ingewikkelder was dan de geallieerden vooraf hadden voorzien. Bekijk de trailer van de oorlogsfilm hieronder.

A Bridge Too Far is dinsdag 4 mei om 20:03 te zien bij RTL 7. Je kunt A Bridge Too Far streamen via Netflix.

Trailer: Oorlogsfilm <em>A Bridge Too Far</em> met <em>Sean Connery</em> dinsdag te zien bij RTL 7 In 1944 beraamden de geallieerden een plan om een aantal strategisch belangrijke bruggen over de Rijn te veroveren op de Duitsers: Operatie Market Garden. A Bridge Too Far vertelt het verhaal van deze operatie. De basis van Operatie Market Garden was simpel, maar A Bridge Too Far laat zien dat de uitvoering ervan een stuk ingewikkelder was dan de geallieerden vooraf hadden voorzien. Bekijk de trailer van de oorlogsfilm hieronder. A Bridge Too Far is dinsdag 4 mei om 20:03 te zien bij RTL 7. Je kunt A Bridge Too Far streamen via Netflix. Bekijk ook Miniserie HALSTON vanaf 14 mei te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Marvel onthult beelden en data nieuwe films en series: bekijk spectaculaire trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Oorlogsfilm A Bridge Too Far met Sean Connery dinsdag te zien bij RTL 7


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Oorlogsfilm A Bridge Too Far met Sean Connery dinsdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier