Video: Kunstenares uit Rotterdam maakt jurk van gedragen mondkapjes

Video: Kunstenares uit Rotterdam maakt jurk van gedragen mondkapjes

De Rotterdamse kunstenares Marion heeft een jurk gemaakt van alle mondkapjes die zij het afgelopen jaar heeft gedragen tijdens de pandemie. De jurk is speciaal gemaakt voor het moment dat Marion haar vaccinatie kan krijgen: "Dat is een feest en dan wil ik wel in stijl, want ik heb een jaar geen feest gehad."

Bekijk de video van de NOS hieronder.

Video: Kunstenares uit Rotterdam maakt <em>jurk</em> van gedragen <em>mondkapjes</em> De Rotterdamse kunstenares Marion heeft een jurk gemaakt van alle mondkapjes die zij het afgelopen jaar heeft gedragen tijdens de pandemie. De jurk is speciaal gemaakt voor het moment dat Marion haar vaccinatie kan krijgen: "Dat is een feest en dan wil ik wel in stijl, want ik heb een jaar geen feest gehad." Bekijk de video van de NOS hieronder. Bekijk ook Video: meer mondkapjes dan publiek, dit was Fashion Week dit jaar Bekijk deze video » Proefvakantie Rhodos: ''Mondkapjes aan het zwembad!'' Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Kunstenares uit Rotterdam maakt jurk van gedragen mondkapjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier