LuckyTV: Darth Vader neemt de planning van Bevrijdingsdag met je door

LuckyTV: Darth Vader neemt de planning van Bevrijdingsdag met je door

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Darth Vader neemt de planning van <em>Bevrijdingsdag</em> met je door Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. AgendaMorgen (5 mei) vieren we met z'n allen de vrijheid die ons jaren geleden is gegeven. Darth Vader neemt even de agenda met ons door in het kader van de activiteiten die we kunnen verwachten. Daar is het echter niet iedereen mee eens: "Zullen we op 5 mei ook eens even stilstaan bij de vrijheden die we zijn kwijtgeraakt, maar ho nee dat mag niet in deze dictatuur." Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: slachtoffer Toeslagenaffaire heeft medelijden met Sophie Hermans Bekijk deze video » LuckyTV: kunst (of onkruid?) verwijderd: ‘Alles kapotgemaakt, godverdomme!’ Bekijk deze video » LuckyTV vergelijkt winkelend IKEA-publiek met kudde schapen Bekijk deze video »
Amusement :
LuckyTV: Darth Vader neemt de planning van Bevrijdingsdag met je door

Agenda
Morgen (5 mei) vieren we met z'n allen de vrijheid die ons jaren geleden is gegeven. Darth Vader neemt even de agenda met ons door in het kader van de activiteiten die we kunnen verwachten. Daar is het echter niet iedereen mee eens: "Zullen we op 5 mei ook eens even stilstaan bij de vrijheden die we zijn kwijtgeraakt, maar ho nee dat mag niet in deze dictatuur."

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Darth Vader neemt de planning van Bevrijdingsdag met je door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier