René van der Gijp maakt José Mourinho belachelijk: "Wat een gek joh!"

René van der Gijp maakt José Mourinho belachelijk: "Wat een gek joh!"

Hélène Hendriks en René van der Gijp bespraken in de nabeschouwing van Manchester City - Paris Saint-Germain ook de nieuwste klus van José Mourinho. De Portugees wordt volgend seizoen trainer van AS Roma. Van der Gijp vindt het maar een idioot: "Hij is één van de weinigen die zich door zijn vrouw laat pijpen en dan vraagt: hoe vond je me? Wat een gek joh!"

Bekijk de beelden van René van der Gijp hieronder.

<em>René van der Gijp</em> maakt José Mourinho belachelijk: &quot;Wat een gek joh!&quot; Hélène Hendriks en René van der Gijp bespraken in de nabeschouwing van Manchester City - Paris Saint-Germain ook de nieuwste klus van José Mourinho. De Portugees wordt volgend seizoen trainer van AS Roma. Van der Gijp vindt het maar een idioot: "Hij is één van de weinigen die zich door zijn vrouw laat pijpen en dan vraagt: hoe vond je me? Wat een gek joh!" Bekijk de beelden van René van der Gijp hieronder. Bekijk ook Manchester City - Paris Saint-Germain: Di Maria krijgt rode kaart Bekijk deze video » René van der Gijp over tackle Kimpembe: "Godverdomme, als je hier geen rood voor geeft!" Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp maakt José Mourinho belachelijk: "Wat een gek joh!"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp maakt José Mourinho belachelijk: "Wat een gek joh!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier