Koffietijd: Lisa Lois over zwangerschap

Koffietijd: Lisa Lois over zwangerschap

Zangeres Lisa Lois maakte begin deze week bekend zwanger te zijn. Vivian Slingerland wilde daar woensdagochtend alles van weten en is benieuwd naar hoe het was om het nieuws wereldkundig te maken: "Het was wel een opluchting. We hebben het expres even uitgesteld omdat de eerste drie maanden vrij cruciaal zijn. Straks gaat het mis en dan word je daar de hele tijd mee geconfronteerd, wilde ik niet. Maar nu kan het gewoon de weide wereld in." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

<em>Koffietijd</em>: Lisa Lois over zwangerschap Zangeres Lisa Lois maakte begin deze week bekend zwanger te zijn. Vivian Slingerland wilde daar woensdagochtend alles van weten en is benieuwd naar hoe het was om het nieuws wereldkundig te maken: "Het was wel een opluchting. We hebben het expres even uitgesteld omdat de eerste drie maanden vrij cruciaal zijn. Straks gaat het mis en dan word je daar de hele tijd mee geconfronteerd, wilde ik niet. Maar nu kan het gewoon de weide wereld in." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Bekijk ook Zien: Zangeres Lisa Lois in verwachting van eerste kindje Bekijk deze video » Lisa Lois zwanger van eerste kindje: "Kan niet wachten!" Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Lisa Lois over zwangerschapPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Lisa Lois over zwangerschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier