Trailer: The Zookeepers Wife is woensdag te zien bij RTL 8

Trailer: The Zookeepers Wife is woensdag te zien bij RTL 8

In de film The Zookeepers Wife beheren Jan Zabinski (Johan Heldenbergh) en zijn vrouw Antonina (Jessica Chastain) de dierentuin van Warschau. Als de nazi's op 1 september 1939 de stad bombarderen, blijft er van hun dierentuin weinig over. Ze gebruiken de restanten om goed te doen. De varkensboerderij die ze er beginnen is slechts een dekmantel: hun dierentuin is een schuilplaats voor Joodse onderduikers. Bekijk de trailer van The Zookeepers Wife hieronder.

The Zookeepers Wife is woensdag 5 mei om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt The Zookeepers Wife streamen via Netflix.

Trailer: <em>The Zookeepers Wife</em> is woensdag te zien bij RTL 8 In de film The Zookeepers Wife beheren Jan Zabinski (Johan Heldenbergh) en zijn vrouw Antonina (Jessica Chastain) de dierentuin van Warschau. Als de nazi's op 1 september 1939 de stad bombarderen, blijft er van hun dierentuin weinig over. Ze gebruiken de restanten om goed te doen. De varkensboerderij die ze er beginnen is slechts een dekmantel: hun dierentuin is een schuilplaats voor Joodse onderduikers. Bekijk de trailer van The Zookeepers Wife hieronder. The Zookeepers Wife is woensdag 5 mei om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt The Zookeepers Wife streamen via Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover Bekijk deze video » 5 Uur Show: René Mioch over de beste oorlogfilms Bekijk deze video »
Film :
Trailer: The Zookeepers Wife is woensdag te zien bij RTL 8


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Zookeepers Wife is woensdag te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier