Zien: vuurwerkbom in Feyenoord-café gegooid in aanloop naar de Klassieker

Zien: vuurwerkbom in Feyenoord-café gegooid in aanloop naar de Klassieker

Een totale nachtmerrie voor het bekende Feyenoord-café 't Haantje. In de nacht van dinsdag op woensdag werd er een aanslag gepleegd met een vuurwerkbom, waardoor er weinig meer over is van de gevel. Eigenaar Willem Bollaart zit in zak en as. En dat een paar dagen voor de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Toeval?

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Zien: <em>vuurwerkbom in Feyenoord-café</em> gegooid in aanloop naar de Klassieker Een totale nachtmerrie voor het bekende Feyenoord-café 't Haantje. In de nacht van dinsdag op woensdag werd er een aanslag gepleegd met een vuurwerkbom, waardoor er weinig meer over is van de gevel. Eigenaar Willem Bollaart zit in zak en as. En dat een paar dagen voor de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Toeval? Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Zien: verslaggeefster vraagt Rotterdammers Ajax te feliciteren met kampioenschap Bekijk deze video » Video: Femke Halsema verbiedt reclame spotgoedkope vliegtickets in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: vuurwerkbom in Feyenoord-café gegooid in aanloop naar de Klassieker


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: vuurwerkbom in Feyenoord-café gegooid in aanloop naar de Klassieker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier