Levenslang met Dwang?: paardrijden en yoga tussen de geiten geeft rust

Levenslang met Dwang?: paardrijden en yoga tussen de geiten geeft rust

In de vijfde aflevering draait alles om hobby’s en leuke uitstapjes of juist de absentie daarvan. Jan Kooijman stuurt de groep dan ook op een uitje: de ene helft gaat paardrijden en de andere groep krijgt yogales tussen de geitjes. De uitwerking van deze activiteiten op hun dwang is verbazingwekkend.

Bekijk de video van KRO-NCRV hieronder.

<em>Levenslang met Dwang?</em>: paardrijden en yoga tussen de geiten geeft rust In de vijfde aflevering draait alles om hobby’s en leuke uitstapjes of juist de absentie daarvan. Jan Kooijman stuurt de groep dan ook op een uitje: de ene helft gaat paardrijden en de andere groep krijgt yogales tussen de geitjes. De uitwerking van deze activiteiten op hun dwang is verbazingwekkend. Bekijk de video van KRO-NCRV hieronder. Bekijk ook Levenslang met Dwang: Jan Kooijman rijdt politiebusje aan (video) Bekijk deze video » Levenslang met Dwang?: Verhuizing veroorzaakt stress bij mensen met controledwang Bekijk deze video »
TV :
Levenslang met Dwang?: paardrijden en yoga tussen de geiten geeft rust


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Levenslang met Dwang?: paardrijden en yoga tussen de geiten geeft rust of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier