Zien: Tino Martin steekt warrig verhaal af over optreden Bevrijdingsdag

Zien: Tino Martin steekt warrig verhaal af over optreden Bevrijdingsdag

Vandaag zijn de sociale platformen weer rijkelijk gevuld met kritiek, dit keer op Tino Martin. De zanger gaf een optreden ter ere van Bevrijdingsdag en dit was helaas niet zijn beste optreden ooit. Er gaan geruchten dat hij dronken was of zelfs flink gesnoven had. Tino vertelt zelf wat over zijn optreden in Shownieuws.

Zien: <em>Tino Martin</em> steekt warrig verhaal af over optreden Bevrijdingsdag Vandaag zijn de sociale platformen weer rijkelijk gevuld met kritiek, dit keer op Tino Martin. De zanger gaf een optreden ter ere van Bevrijdingsdag en dit was helaas niet zijn beste optreden ooit. Er gaan geruchten dat hij dronken was of zelfs flink gesnoven had. Tino vertelt zelf wat over zijn optreden in Shownieuws. Dubbel feest!Het is dubbel feest volgens de zanger. Hij viert niet alleen Bevrijdingsdag, maar ook dat hij met de band weer een optreden kan en mag doen. Of hij nou helemaal nuchter is, is nog steeds de vraag. Hij gaat in ieder geval rocken, vertelt hij. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Tino Martin krijgt volle laag op Twitter vanwege vals optreden op Bevrijdingsdag Bekijk deze video » Rob Goossens over optreden Tino Martin: "Hij was al dronken, zo slecht klonk het!" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Tino Martin steekt warrig verhaal af over optreden Bevrijdingsdag

Dubbel feest!
Het is dubbel feest volgens de zanger. Hij viert niet alleen Bevrijdingsdag, maar ook dat hij met de band weer een optreden kan en mag doen. Of hij nou helemaal nuchter is, is nog steeds de vraag. Hij gaat in ieder geval rocken, vertelt hij.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tino Martin steekt warrig verhaal af over optreden Bevrijdingsdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier