Op1 gemist? Ernst Kuipers is voorstander van invoering vaccinatiepaspoort

Op1 gemist? Ernst Kuipers is voorstander van invoering vaccinatiepaspoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ernst Kuipers</em> is voorstander van invoering <em>vaccinatiepaspoort</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ernst Kuipers vertelt tijdens Op1 dat hij voorlopig voorstander is van een vaccinatiepaspoort. Volgens Kuipers gaat COVID-19 niet meer weg uit onze samenleving: "Waarschijnlijk komen de besmettingen in het najaar weer terug, schrijf dan maar ergens op dat ik gevaccineerd ben." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ernst Kuipers is voorstander van invoering vaccinatiepaspoort

Ernst Kuipers vertelt tijdens Op1 dat hij voorlopig voorstander is van een vaccinatiepaspoort. Volgens Kuipers gaat COVID-19 niet meer weg uit onze samenleving: "Waarschijnlijk komen de besmettingen in het najaar weer terug, schrijf dan maar ergens op dat ik gevaccineerd ben."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ernst Kuipers is voorstander van invoering vaccinatiepaspoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier