Danny Ghosen ontdekt nudistensites: ''Pedofielen gluren ongestoord''

Danny Ghosen ontdekt nudistensites: ''Pedofielen gluren ongestoord''

Programmamaker Danny Ghosen ontdekte dat er nudistensites staan met foto's van nudisten die daar niet op de hoogte van zijn. Hij vertelt aan RTL Boulevard dat er heel wat foto's van kinderen op staan. ''Dit deugt gewoon niet,'' zegt hij.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Danny Ghosen</em> ontdekt nudistensites: ''Pedofielen gluren ongestoord'' Programmamaker Danny Ghosen ontdekte dat er nudistensites staan met foto's van nudisten die daar niet op de hoogte van zijn. Hij vertelt aan RTL Boulevard dat er heel wat foto's van kinderen op staan. ''Dit deugt gewoon niet,'' zegt hij. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Danny´s wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Danny Ghosen ontdekt nudistensites: ''Pedofielen gluren ongestoord''

Danny´s wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Danny Ghosen ontdekt nudistensites: ''Pedofielen gluren ongestoord'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier