De Vooravond gemist? Jan Slagter over moord Pim Fortuyn: ''Schokkende scene''

De Vooravond gemist? Jan Slagter over moord Pim Fortuyn: ''Schokkende scene''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Jan Slagter over moord Pim Fortuyn: ''Schokkende scene'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jan Slagter, omroepbaas van Omroep MAX, vertelt over de dag dat Pim Fortuyn vermoord werd. ''Hij heeft de weg vrijgemaakt voor andere geluiden,'' zegt hij in De Vooravond. ''Ik heb toen uit protest op hem gestemd.'' Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Jan Slagter over moord Pim Fortuyn: ''Schokkende scene''

Jan Slagter, omroepbaas van Omroep MAX, vertelt over de dag dat Pim Fortuyn vermoord werd. ''Hij heeft de weg vrijgemaakt voor andere geluiden,'' zegt hij in De Vooravond. ''Ik heb toen uit protest op hem gestemd.''

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Jan Slagter over moord Pim Fortuyn: ''Schokkende scene'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier