Op1 gemist? MKB-voorzitter Jacco Vonhof blijft lobbyen voor verlenging steunpakket

Op1 gemist? MKB-voorzitter Jacco Vonhof blijft lobbyen voor verlenging steunpakket

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.

Jacco Vonhof, de voorzitter van MKB Nederland, vertelt in Op1 dat het van essentieel belang is dat de financiële steunpakketten van de overheid nog even worden verlengd. "Je zou maar een touringcarbedrijf in de Bollenstreek hebben. Er komt dit jaar geen boeking en geen buitenlandse toerist binnen, en het volgende seizoen begint pas in maart volgend jaar."

<em>Op1</em> gemist? MKB-voorzitter <em>Jacco Vonhof</em> blijft lobbyen voor verlenging steunpakket Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 mei terugkijken bij Gids.tv. Jacco Vonhof, de voorzitter van MKB Nederland, vertelt in Op1 dat het van essentieel belang is dat de financiële steunpakketten van de overheid nog even worden verlengd. "Je zou maar een touringcarbedrijf in de Bollenstreek hebben. Er komt dit jaar geen boeking en geen buitenlandse toerist binnen, en het volgende seizoen begint pas in maart volgend jaar." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? MKB-voorzitter Jacco Vonhof blijft lobbyen voor verlenging steunpakket

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? MKB-voorzitter Jacco Vonhof blijft lobbyen voor verlenging steunpakket of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier