Lale Gül in Op1 over Pim Fortuyn: "Zo iemand wil ik ook in de moderne politiek"

Lale Gül in Op1 over Pim Fortuyn: "Zo iemand wil ik ook in de moderne politiek"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.

Wanneer we terugdenken aan de politicus die Pim Fortuyn was, komen meteen kwalificaties als "extreemrechts", "islamkritisch" en "immigrant-sceptisch" naar boven. Daar is schrijfster Lale Gül het echter niet mee eens: "Je ziet wel fundamentele verschillen. Ik zou willen dat we zo iemand ook in de moderne politiek zouden hebben."

Lale Gül in <em>Op1</em> over Pim Fortuyn: &quot;Zo iemand wil ik ook in de moderne politiek&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 mei terugkijken bij Gids.tv. Wanneer we terugdenken aan de politicus die Pim Fortuyn was, komen meteen kwalificaties als "extreemrechts", "islamkritisch" en "immigrant-sceptisch" naar boven. Daar is schrijfster Lale Gül het echter niet mee eens: "Je ziet wel fundamentele verschillen. Ik zou willen dat we zo iemand ook in de moderne politiek zouden hebben." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lale Gül in Op1 over Pim Fortuyn: "Zo iemand wil ik ook in de moderne politiek"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lale Gül in Op1 over Pim Fortuyn: "Zo iemand wil ik ook in de moderne politiek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier