Annick Boer bij Beau: "Ik volgde George Clooney de sauna in"

Annick Boer bij Beau: "Ik volgde George Clooney de sauna in"

Actrice Annick Boer vertelde donderdagavond bij Beau over de ontmoeting die ze met George Clooney afdwong in de sauna van het Amstel Hotel in Amsterdam: "Ik was aan het sporten en zag ineens allemaal dikke mannen met oortjes en ik dacht, hij is er. Toen ben ik gaan vragen en toen zei iemand dat hij in de sauna zat. Toen heb ik alles uitgegooid, mijn handdoekje omgedaan, en toen ben ik in de sauna gaan zitten."

Schaamteloos?
Een beetje schaamteloos noemt Beau haar actie, en Boer is het daar eigenlijk wel mee eens. Ze had echter geen keuze: "Ik kon het niet tegenhouden, het ging gewoon zo." Aangezien het een kleine sauna was, zat ze erg dichtbij de Amerikaanse wereldster. Wat hij toen tegen haar zei zie je in het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.

Annick Boer bij <em>Beau</em>: &quot;Ik volgde George Clooney de sauna in&quot; Actrice Annick Boer vertelde donderdagavond bij Beau over de ontmoeting die ze met George Clooney afdwong in de sauna van het Amstel Hotel in Amsterdam: "Ik was aan het sporten en zag ineens allemaal dikke mannen met oortjes en ik dacht, hij is er. Toen ben ik gaan vragen en toen zei iemand dat hij in de sauna zat. Toen heb ik alles uitgegooid, mijn handdoekje omgedaan, en toen ben ik in de sauna gaan zitten." Schaamteloos?Een beetje schaamteloos noemt Beau haar actie, en Boer is het daar eigenlijk wel mee eens. Ze had echter geen keuze: "Ik kon het niet tegenhouden, het ging gewoon zo." Aangezien het een kleine sauna was, zat ze erg dichtbij de Amerikaanse wereldster. Wat hij toen tegen haar zei zie je in het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Annick Boer bij Beau: "Ik volgde George Clooney de sauna in"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Annick Boer bij Beau: "Ik volgde George Clooney de sauna in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier