Zembla: al deze gebouwen zijn brandgevaarlijk door goedkope isolatie

Zembla: al deze gebouwen zijn brandgevaarlijk door goedkope isolatie

Veel flats voldoen niet aan de veiligheisdeisen wat betreft brandveiligheid. Zo zijn er bijvoorbeeld veel flats die bliksemafleiders naar de grond hebben lopen, maar de volledige gevel is gevuld met brandgevaarlijk isolatiemateriaal. Dit zou betekenen dat wanneer er een blikseminslag plaatsvindt, de flat niet veilig is.

<em>Zembla</em>: al deze gebouwen zijn brandgevaarlijk door goedkope isolatie Veel flats voldoen niet aan de veiligheisdeisen wat betreft brandveiligheid. Zo zijn er bijvoorbeeld veel flats die bliksemafleiders naar de grond hebben lopen, maar de volledige gevel is gevuld met brandgevaarlijk isolatiemateriaal. Dit zou betekenen dat wanneer er een blikseminslag plaatsvindt, de flat niet veilig is. Zembla is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Zembla terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zembla: hoe stop je met antidepressiva? Bekijk deze video » Zembla gemist? Bewoners weten kap te voorkomen en beheren bos nu zelf Bekijk deze video »

Zembla is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Zembla terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zembla: al deze gebouwen zijn brandgevaarlijk door goedkope isolatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier