Renze en Fidan in De Vooravond over verdwijnen Andere Tijden: "Idioot"

Renze en Fidan in De Vooravond over verdwijnen Andere Tijden: "Idioot"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Renze en Fidan in <em>De Vooravond</em> over verdwijnen <em>Andere Tijden</em>: &quot;Idioot&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Andere Tijden verdwijnt van de buis en Renze en Fidan zijn het niet eens met die beslissing. "Ik vind het echt idioot. De kijkers worden echt onderschat", aldus Fidan. Ze pleiten er dan ook voor dat het programma moet blijven en roepen mensen op om de petitie te tekenen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze en Fidan in De Vooravond over verdwijnen Andere Tijden: "Idioot"

Andere Tijden verdwijnt van de buis en Renze en Fidan zijn het niet eens met die beslissing. "Ik vind het echt idioot. De kijkers worden echt onderschat", aldus Fidan. Ze pleiten er dan ook voor dat het programma moet blijven en roepen mensen op om de petitie te tekenen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Renze en Fidan in De Vooravond over verdwijnen Andere Tijden: "Idioot" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier