Zien: Amerikaan steelt tijdens vlucht tweemaal politiewagen

Zien: Amerikaan steelt tijdens vlucht tweemaal politiewagen

Donderdag heeft een Amerikaan in Florida een politiewagen gestolen. Na een achtervolging van bijna 100 kilometer hebben de agenten de auto tot stilstand gekregen. Dat was echter niet het einde van de bizarre achtervolging, de man wist opnieuw te ontkomen en ging er weer vandoor in een politiewagen. Met spijkermatten wist de politie ook deze auto tot stilstand te brengen en uiteindelijk werd de man aangehouden.

Bekijk de video van NU hieronder.

Zien: <em>Amerikaan</em> steelt tijdens vlucht tweemaal <em>politiewagen</em> Donderdag heeft een Amerikaan in Florida een politiewagen gestolen. Na een achtervolging van bijna 100 kilometer hebben de agenten de auto tot stilstand gekregen. Dat was echter niet het einde van de bizarre achtervolging, de man wist opnieuw te ontkomen en ging er weer vandoor in een politiewagen. Met spijkermatten wist de politie ook deze auto tot stilstand te brengen en uiteindelijk werd de man aangehouden. Bekijk de video van NU hieronder. Bekijk ook Video: Pakistaanse politie op rolschaatsen: "Auto's niet snel genoeg" Bekijk deze video » Zien: Coronafeest Naaldwijk loopt uit de hand, politie grijpt hardhandig in Bekijk deze video » Levenslang met Dwang: Jan Kooijman rijdt politiebusje aan (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Amerikaan steelt tijdens vlucht tweemaal politiewagen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Amerikaan steelt tijdens vlucht tweemaal politiewagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier