Veronica Inside: René van der Gijp lacht om Chelsea-speler: ''Hij loopt 200 meter voor lul!''

Veronica Inside: René van der Gijp lacht om Chelsea-speler: ''Hij loopt 200 meter voor lul!''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: René van der Gijp lacht om Chelsea-speler: ''Hij loopt 200 meter voor lul!'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Bij Veronica Inside praten de mannen over Rüdiger en de finale. ''Voorstoppers zijn toch een beetje het ondergeschoven kindje. Dat is zonde. Je moet je voorstellen dat er altijd tegen jou gezegd wordt: als je die bal hebt, lever 'm in. Dat is niet prettig.'' Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij Veronica Inside praten de mannen over Rüdiger en de finale. ''Voorstoppers zijn toch een beetje het ondergeschoven kindje. Dat is zonde. Je moet je voorstellen dat er altijd tegen jou gezegd wordt: als je die bal hebt, lever 'm in. Dat is niet prettig.''

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: René van der Gijp lacht om Chelsea-speler: ''Hij loopt 200 meter voor lul!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier