Video: honderden gewonden bij demonstratie Jeruzalem

Video: honderden gewonden bij demonstratie Jeruzalem

In Jeruzalem is het al langer onrustig door de confrontaties tussen Israëliërs en Palestijnen. Tijdens een uit de hand gelopen demonstratie zijn 200 Palestijnse demonstranten en 17 agenten gewond geraakt. De reden van de demonstratie was het feit dat vier Paletijstijnse families hun huis moesten verlaten volgens Israëliërs omdat de grond niet van hen was.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Video: honderden gewonden bij demonstratie <em>Jeruzalem</em> In Jeruzalem is het al langer onrustig door de confrontaties tussen Israëliërs en Palestijnen. Tijdens een uit de hand gelopen demonstratie zijn 200 Palestijnse demonstranten en 17 agenten gewond geraakt. De reden van de demonstratie was het feit dat vier Paletijstijnse families hun huis moesten verlaten volgens Israëliërs omdat de grond niet van hen was. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Zien: Astronauten plonzen vanuit de ruimte in zee (video) Bekijk deze video » Zien: Vacccinatiebewijzen voor de zomer verplicht Bekijk deze video » Zien: Straf voor examenstunt-leerlingen op het Willem de Zwijgercollege Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: honderden gewonden bij demonstratie Jeruzalem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier