Samenvatting Wolfsburg - Union Berlin (Bundesliga)

Samenvatting Wolfsburg - Union Berlin (Bundesliga)

Samenvatting <em>Wolfsburg - Union Berlin</em> (Bundesliga) Een mooie dag voor Wolfsburg, zij winnen de wedstrijd met 3-0 van Union Berlin. De enige scorende speler van de wedstrijd is Josip Brekalo die alle drie de doelpunten maakt voor zijn club. In de 12e, 63e en 89e minuut wordt er door hem gescoord en daarmee beslist hij de wedstrijd. Bekijk de samenvatting van Wolfsburg - Union Berlin hierboven. Bekijk ook Samenvatting Borussia Dortmund - Werder Bremen (Bundesliga) Bekijk deze video » Samenvatting Wolfsburg - Borussia Dortmund (Bundesliga) Bekijk deze video » Samenvatting Mainz 05 - Bayern München (Bundesliga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Wolfsburg - Union Berlin (Bundesliga)

Een mooie dag voor Wolfsburg, zij winnen de wedstrijd met 3-0 van Union Berlin. De enige scorende speler van de wedstrijd is Josip Brekalo die alle drie de doelpunten maakt voor zijn club. In de 12e, 63e en 89e minuut wordt er door hem gescoord en daarmee beslist hij de wedstrijd.

Bekijk de samenvatting van Wolfsburg - Union Berlin hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Wolfsburg - Union Berlin (Bundesliga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier